Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐˜€๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป

25 oktober 2023 om 09:00 tot 15:00

Gratis

Op woensdag 25 oktober organiseert Bezoekerscentrum Mar & Klif i.s.m. Groen Doen en Bibliotheken Mar en Fean een landschapsfotografieworkshop voor jongeren (12-18 jr) in Oudemirdum (start en eind bezoekerscentrum Mar & Klif).

Speciaal voor deze dag liggen er een aantal camera’s klaar die jullie deze dag mogen lenen. Na een introductie over fotografie en het landschap in ons Bezoekerscentrum gaan we met een aantal fotografen en een landschapsambassadeur op pad in de omgeving.

De workshop bestaat uit 5 verschillende vormen van fotografie: landschap, diafragma, perspectief, close-up en een doorkijkje. En hierbij gaan jullie natuurlijk het bijzondere landschap van Gaasterland vastleggen. De ambassadeur vertelt wat dit landschap zo bijzonder maakt en de fotografen zullen jullie helpen hoe je dit het beste in beeld kan brengen. Na afloop van het buitenprogramma wordt er een selectie van de fotoโ€™s gemaakt en kiest elke deelnemer de mooiste foto uit. Deze worden vervolgens tentoongesteld bij Bezoekerscentrum Mar & Klif.

Deze workshop is gratis, aanmelden is noodzakelijk en kan via deze site. Voor vragen kun je mailen met Mayke: Mayke.kloetstra@marenklif.nl

Wat moet je zelf meenemen:

  • Lunch & drinken
  • Laptop (op deze manier kun je na afloop je fotoโ€™s gelijk op je eigen laptop zetten en hier een selectie op maken)

Nb. Houdt bij slecht weer deze site en je mail in de gaten.

Gegevens

Datum:
25 oktober 2023
Tijd:
09:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif
De Brink 4
Oudemirdum, 8567 JD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie