Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volgeboekt – Feestelijke opening van ‘het Hazenpad’ – Starttijd: 10:00 uur

20 oktober 2021 om 10:00 tot 11:30

Gratis

Bezoekerscentrum Mar & Klif heeft een nieuw natuur-ontdek-pad ontwikkeld voor kinderen: Het Hazenpad!

Op woensdag 20 oktober gaan we het Hazenpad feestelijk openen! Natuurlijk vieren we dat met wat lekkers en is Haas ook van de partij!

Na de opening mag je samen met je papa, mama of pake en beppe op zoek naar de Hazen in de Marderhoeke. Goed speuren dus! Bij elke Haas hoort een leuke opdracht over het leven van een wilde haas. Wat ze eten, waar ze slapen, hoe snel ze zijn en voor wie ze bang zijn … Langs het pad staat Jinky, van poppentheater Jinky’s Mikmak. Ze gaat een mooi verhaal vertellen over de haas en de schildpad. Wie zou het snelst zijn denk je?

Kom je het Hazenpad ontdekken? Geef je dan snel op via deze site. Je hoeft alleen het aantal kinderen op te geven. Het Hazenpad is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 – 9 jaar. De kosten zijn € 5,= per kind, inclusief een opdrachtenboekje en een cadeautje. Dit bedrag graag betalen aan de balie van Mar & Klif voorafgaand aan de activiteit.

De dag is in tijdsloten ingedeeld. Dit is de opgave mogelijkheid voor de feestelijk opening met als starttijd 10:00 uur.

Veel plezier met het Hazenpad!

Gegevens

Datum:
20 oktober 2021
Tijd:
10:00 tot 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Bezoekerscentrum Mar & Klif
De Brink 4
Oudemirdum, 8567 JD Nederland
Bekijk de site van Locatie