Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Outdoordag op de Wyldemerk – Starttijd: 11:00 uur

19 oktober 2021 om 11:00 tot 12:30

Gratis

De outdoordag op de Wyldemerk – het sportiefste uitje in Gaasterland!

Op dinsdag 19 oktober organiseert Staatsbosbeheer i.s.m. Altijd Buiten, dé Outdoorspecialist, weer een actieve dag vol uitdagende ‘hindernissen’ op de Wyldemerk.

Vlot- en touwoversteken, GPS, boogschieten; er moeten allerlei obstakels worden getrotseerd om de eindstreep (droog) te halen!

De dag is leuk om in teamverband (gezin/vriendengroep) te beleven en is bedoeld voor jong en oud vanaf ongeveer 7-77 jaar. Kinderen uitsluitend onder begeleiding van een betalende volwassene.

Oude, makkelijke kleding is aanbevolen evenals het meenemen van een extra setje droge kleding. Je weet tenslotte maar nooit of je de overkant droog bereikt.

De kosten zijn € 10,= p.p. Betalen kan contant, graag gepast, voorafgaand aan de activiteit bij de start van het parcours.

Opgave is noodzakelijk en kan via deze website. We werken met tijdsloten, noteer je starttijd (11:00 uur) dus goed en zorg dat je ongeveer 5 minuten van te voren aanwezig bent zodat je op tijd ‘los’ kunt!

Je bereikt het terrein als je vanaf de P van de Wyldemerk, aan de Wyldemerkwei in Harich via het pad richting de waterpartijen loopt.

 

Gegevens

Datum:
19 oktober 2021
Tijd:
11:00 tot 12:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Wyldemerk
Wyldemerkwei
Harich, Nederland