Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poppentheater Jinky’s Mikmak speelt ‘Waar is de maan gebleven’ – tijd: 11:00 uur

19 oktober 2022 om 11:00 tot 12:00

Gratis

Speciaal voor jonge kinderen speelt poppenspeelster Jinky op woensdag 19 oktober om 11:00 uur de voorstelling ‘Waar is de maan gebleven’ in de kapschuur van It Fryske Gea in het Rijsterbos.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar t/m groep 4.

‘Waar is de maan gebleven’ gaat over een eigenwijze wasbaar die denkt dat hij alles weet. Op een dag ziet hij dat er een stuk uit de maan verdwenen is en hij denkt dat de maan gestolen is door grote en kleine beer.

Grote beer en kleine beer zijn ook gesignaleerd door andere bosdieren met rare helmen (ruimtehelmen?) op en met een groot pakket (een rakket?).

Kom je kijken naar de voorstelling? De kosten bedragen € 5,= p.p. voor zowel kinderen als volwassenen (net als in de bioscoop). Dit bedrag graag contant en gepast betalen bij de begeleiding voorafgaand aan de voorstelling.

Opgave is noodzakelijk en kan via deze site.

Locatie: Kapschuur It Fryske Gea in het Rijsterbos in Rijs. Naast de Marderleane 2 de grote parkeerplaats oprijden en parkeren. Vervolgens door de slagboom lopen en het pad doorlopen naar het grindpad richting de werkschuur met daar schuin achter de kapschuur. Komt u via het speeltuintje dan is de kapschuur te vinden achter de werkschuur van It Fryske Gea.

 

 

 

Gegevens

Datum:
19 oktober 2022
Tijd:
11:00 tot 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Rijsterbos
Marderleane 1
Rijs, Nederland
+ Google Maps