Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorstelling De Bijzondere Beer door poppentheater Jinky’s Mikmak

25 oktober om 11:00 tot 12:00

Gratis

Op woensdag 25 oktober om 11:00 uur speelt poppentheater Jinkyโ€™s Mikmak de voorstelling โ€˜De Bijzondere Beerโ€™ in de kapschuur in het Rysterbosk in Rijs.

De Bijzondere Beer gaat over een beer, die op pad gaat om iemand te zoeken die hem als knuffel nodig heeft. Hij ziet er anders uit, maar is toch heel gewoon. Een fijne voorstelling over vriendschap, liefde en erbij horen.

De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf een jaar of 3 tot 7 onder begeleiding van hun ouders en/of pakes en beppes. Volwassenen betalen ook (net als in de bioscoop).

Opgave is noodzakelijk, kosten bedragen โ‚ฌ 5,= p.p. voor jong en oud. Dit bedrag graag contant en gepast betalen bij de organisatie voorafgaand aan de voorstelling.

I.v.m. opbouw en toezicht is het verzoek om min. 5 en max. 15 minuten voorafgaand aan de voorstelling aanwezig te zijn.

De kapschuur staat op het terrein achter de werkschuur van It Fryske Gea in het Rysterbosk. Te bereiken via het pad aan het eind van de parkeerplaats achter B&B Rijsterbosch in Rijs.

Ticket Poppentheater Jinky's Mikmak

Ticket Poppentheater Jinky's Mikmak. Kosten โ‚ฌ 5,= p.p. (voor jong en oud) graag contant en gepast betalen bij de organisatie voorafgaand aan de voorstelling.

9 Gaat
71 beschikbaar
Laat weten of je gaat

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
11:00 tot 12:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Rijsterbos
Marderleane 1
Rijs, Nederland
+ Google Maps