Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Natuurjournalen / natuurschetsen o.l.v. Mirja Nature Art

27 oktober 2023 om 10:30 tot 13:00

Gratis

Op vrijdag 27 oktober om 10:30 uur organiseren Staatsbosbeheer en Bezoekerscentrum Mar & Klif een creatieve workshop in Bosk Elfbergen. Illustratrice Mirja van Mirja Nature Art geeft dan een 2.5 uur durende workshop natuurjournalen maken.

Natuurjournalen brengen je dichter bij de natuur en bij jezelf! Het maken van schetsen en aantekeningen helpt  je om helemaal op te gaan in dat wat jij ziet, hoort, ruikt of voelt en te focussen op details die je anders nooit had ontdekt!

Bij natuurjournalen is tekenen een manier om tot diepgaande aandacht, observaties en ontdekkingen te komen. Het gaat niet om perfecte tekeningen maken (het mag natuurlijk wel).

Tijdens deze workshop leer je hoe jij kan starten met je eigen natuurjournaal. Je leert op ontspannen manier hoe jij kan tekenen wat je ziet,  je leert waarnemen met al je zintuigen en je gaat werken met materialen die makkelijk mee naar buiten kunnen: aquarelverf, watervaste pennen en waterkwasten.

Deze workshop is bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf een jaar of 13 jaar en is ook geschikt voor mensen zonder teken- en schilderervaring.

De kosten voor deelname bedragen € 15,= p.p. incl. gebruik materiaal. Deelnamekosten graag contant en gepast betalen aan de begeleiding voorafgaand aan de activiteit.

Opgave is noodzakelijk en kan via deze website. Start is om 10:30 uur bij de Werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Houtwal 2 in Oudemirdum.

Tip: neem zelf een boterhammetje o.i.d. mee voor tussendoor.

Houd bij slecht weer de website in de gaten i.v.m. eventuele annulering of verandering van locatie.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen meld je dan alstublieft z.s.m. af zodat we de tickets weer kunnen vrijgeven.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2023
Tijd:
10:30 tot 13:00
Kosten:
Gratis

Locatie

bos Elfbergen
De Houtwal 2
Oudemirdum, Nederland
+ Google Maps